Flared Pants op maat

Een Flared Pants, maar dan perfect passend op jouw lichaamsmaten!

Hij is helemaal terug van weggeweest, de Flared Pants. In de jaren ‘70 een grote hit en anno 2021 wederom niet meer weg te denken uit onze kledingkast. Maar hoe frustrerend is het als je bij geen enkele winkel kan slagen voor zo’n mooie, heerlijk zittende en kleurrijke (of gewoon lekker zwarte) broek met wijde pijpen.

Voor sommige meiden is elke broek te lang, te kort of sommige meiden kunnen hun maat al helemaal niet vinden omdat veel winkelketens zich helaas toch beperken tot maar een aantal confectiematen (geloof me, ik kan erover meepraten!) 

Daarom ben ik begonnen met het produceren van de ‘Flared Pants op maat’. Een heerlijk zittende broeklegging met wijde pijpen, perfect passend op jouw lichaamsmaten. Een leuke bijkomstigheid; Ik produceer alles zelf. Dus geen kinderarbeid, geen fabrieken in Azië en geen hongerlonen.

5 kleuren

De flared pants die ik aanbied zijn er momenteel in 5 prachtige kleuren. Legergroen, zwart, baby blauw, mauve en roestkleur. De stof heeft een grove rib en rekt lekker met je rondingen mee.

5 maten

Aan de hand van 5 maten die je gemakkelijk zelf kunt opmeten (hier krijg je een handleiding voor opgestuurd via de e-mail) kan ik de broek geheel op jouw eigen lichaamsmaten maken zodat de broek een perfect pasvorm krijgt.

5 meiden

Elke vrouw is anders en heeft haar eigen unieke vormen. Een broek in 5 kleuren, aan de hand van 5 maten dus 5 meiden die symbolisch een rolmodel zijn voor elke vrouw met haar eigen, unieke en prachtige uiterlijk!

En de prijs? Voor €59,00 euro wordt jouw broek volledig op maat gemaakt. De verzendkosten in heel Nederland zijn €6,75 maar de broek gratis ophalen bij het atelier of in het centrum van Rotterdam kan ook.

JA! Ik wil een flared pants in mijn maat bestellen!

Geef hieronder je e-mailadres op en je krijgt de maten handleiding en verdere informatie per email opgestuurd.

Contactgegevens

  • tante.ann.rotterdam@gmail.com
  • +31 (0)6 134 617 74

Bezoekadres

  • K.P. van der Mandelelaan 9-35 (ruimte 4.111)
  • 3062 MB Rotterdam

%d bloggers liken dit: